Vellykket loppemarked på Bolkesjø

hallen

Først og fremst så vil skytterlaget takke våre fire loppegeneraler, May-Lise, Bjørg, Else og Ellen Mari for en fantastisk innsats. Ole Henry og Jan Erik har selvsagt blitt pisket litt rundt de også og skal få lov å stå side om side med generalene i spottlyset denne gangen.

Videre vil vi takke alle som tok turen disse to dagene og selvsagt resten av dugnadsgjengen som også har stått på helgen igjennom. Bare blide fjes og en koselig helg med samhold, kaffe og kake og god gammeldags dugnadsånd.

Vi kunne sikkert ha ønsket oss litt mer folk, spesielt på lørdagen, men med konfirmasjoner i Notodden, to andre loppemarked i byen og åpning av det nye Telemarksgalleriet, -og om ikke det er nok så var det bygdedag i Sauland også… så vel, da skal det vel litt til å få horder av folk til å ta turen opp til den vakreste bygda i kommunen!
Men de som kom sparte ikke på superlativene. For dette var noe av det ryddigste og reneste loppemarkedet de hadde vært på noensinne. Her kunne du definitivt studere glasstøy og pyntegjenstander uten å bli seig på fingrene.

generaleneVi gratulerer oss selv med resultatet – det kommer godt med i skytterlagsdrifta fremover.

Vi må også rette en stor takk til Bolkesjø Hotell som stilte lokaler til disposisjon. Det kunne ikke blitt bedre og vi ser at uten dette hadde det ikke vært mulig å gjennomføre i samme omfang. TUSEN TAKK!

Vi koster på oss et bilde av to fra general-teamet i arbeid uken før åpning.

 

Dette innlegget ble publisert i Bygdeaktiviteter, Nyheter. Bokmerk permalenken.