Konsert med Stein Torleif Bjella

Har du lyst til å få med deg konsert med Stein Torleif Bjella på Telemarksgalleriet lørdag den 15. februar ?

BRY3305-presse-bredde-1024x681

På turné etter Vonde Visu kom eg i prat med ein resepsjonist som hadde budd i hovedstaden store delar av livet. No hadde ho flutt heim for å døy, sa ho – litt flåsete. Eg noterte meg linja og tenkte det var ein kruttsterk tittel,» sier Stein Torleif Bjella om navnet på albumet.

For å bemerke det med en gang, her bør det lyttes til tekstene. Du må få med deg snerten i språket, da er det lettere å forstå Bjella. Det hjelper også å ha en god dose bygde-humor med på veien, da kommer tekstene til sin rett og Bjella fremstår som en stor artist.

Trivselstilsynet tar ansvar og arrangerer felles transport og billetter til forestillingen dersom det er interesse for dette. Påmelding så fort som mulig, men senest 5 januar.

Du kan ringe eller sende en SMS til Morten (90642900) eller May Lise (90156536) for påmelding, men husk siste frist er 5 januar.

Vi har 16 plasser tilgjengelig på transporten (blir vi flere så organiserer vi noen privatbiler i tillegg. Vi booker fortløpende etter først til mølla prinsippet…

Pris: 310,- for konsertbillett + drosje/taxibuss med ca 50-100,- avhengig av hvor mange vi blir.

Vi håper mange har lyst å oppleve denne fantastiske artisten med sin lune norske Vise-Country musikk. På kjøpet får du en sosial lørdag sammen med andre hyggelige og glade bygdefolk.

Litt om artisten: Solodebuten «Heidersmenn» i 2009 ble varmt mottatt og nominert til to Spellemannspriser. To år senere kom oppfølgeren «Vonde Visu» som ble, om mulig, enda bedre mottatt enn debuten. Den nådde helt opp til tredjeplass på VG-lista (24 uker), og sørget for at Bjella kunne innkassere både Spellemannpris, Prøysenprisen, Bendiksenprisen og Kulturprisen for Ål kommune. Nå er han her med plata «Heim For Å Døy».

Stein Torleif Bjella er tilbake med skjebnehistorier og skakke fortellinger, formidlet gjennom usympatiske og sympatiske sanghelter. «Heim For Å Døy» fortsetter der «Heidersmenn» (2009) og «Vonde Visu (2011)» stanser, og avslutter trilogien.