Samlagsmesterskap i felt 2016

Årets samlagsmester i kl 2-5, V55 ble Miriam Jeanette Bjerklund fra Holla, hun tok seieren for andre år på rad. Vi gratulerer Miriam med seieren. På plassene bak kom Håkon Tveitan fra Siljan og Anja Karine Bjørnsen fra Drangedal.

Mesterskap finfelt: Kl. R: Amund Heimdal Øverbø, Siljan.  Kl. ER: Emil Hauge, Mælum.
Kl. J: Jøran Aas, Lunde. Kl. V65: Tore Allum, Siljan. Kl. V73: Rolf Kittilsen, Lunde.

Mesterskap grovfelt: Kl.1: Ronny Wergwland, Sauland. Kl.2: Marte Nykås, Sauherad. Kl.3:Sturla Gåsvik, Bø. Kl.4: Lars Vefald, Drangedal. Kl.5: Miriam Jeanette Bjerklund, Holla.  Kl. V55: Arne Palerud, Drangedal. Kl. AG3: Ola A. Sørgaarden, Sauherad.

Vi gratulerer alle med innsatsen.

Våre egne skyttere var også i aksjon på felten, det var nok ikke alle som var like fornøyd med resultatene.
Finfelt 30 skudd: Kl. Asp: Niri 27/9, Håvard 23/4, Kristina 28/4. Kl.R: Ola 19/3.
Grovfelt 30 skudd: Kl.1 Ingrid Janne 4/2. Kl. 2: Tove 12/5. Kl.4: Hølje Kjell 26/10,
Vegard 25/13. Kl. V55: May Lise 19/6.
Resultatene fra Samlagsstevnet  ligger på DFS.

Sammen med Sauland og Gransherad /Heddal skytterlag stod vi som arrangør for samlagsmesterskapet 2016. Feltløypa starta på Sauland skytterbane med  hold 1, turen gikk så videre til Gransherad for hold 2 og 3. Siste stopp var Bolkesjø skytterbane for hold 4 og 5, og finale skyting. Det var mye god skyting. Spennende finaler til siste skudd og det ble flere omskytinger for å kåre mesteren i alle klasser.Vi må si oss godt fornøyd med gjennomføringen av mesterskapet. Litt fullt på parkeringsplassen til tider, men det ordna seg med parkering på Gran og shuttlebuss mellom Gran og skytterhuset. Værgudene var med oss og folk kosa seg i vårsola og inne på skytterhuset var det stinn brakke.

IMG_20160319_123747

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En fornøyd gjeng etter premieutdeling på Bolkesjø skytterhus.

Tusen takk til kjøkkengjengen, parkeringsvaktene, anvisere, standplassledere, Morten og Geir for resultatservise og Ole Henry som kjørte shuttlebuss. En stor takk til Lars Esse for at han stilte opp som speaker på finaleskytingene. Takker også Lars og Jan Kåre Moland som hjalp oss med oppsetting av finalelaga og Arne Palerud som tok seg av premieutdelinga. Alle i Bolkesjø skytterlag vil også takke vår leder og ildsjel Hølje Kjell Kaasa, uten han hadde det nok ikke blitt noe stevne på Bolkesjø. Dere gjorde en fantastisk jobb alle sammen og bidro til at det ble et vellykket stevne.

Sender også en stor takk til Sauland skytterlag og Gransherad og Heddal skytterlag for godt samarbeidet for å få dette i havn.

Ønsker alle en riktig GOD PÅSKE  

 

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.