Ombudsmøte på Bø Hotell

Ombudsmøte i Telemark Skyttersamlag ble arrangert som vanlig på Bø Hotell. For de som måtte lure så er dette årsmøte i Telemark Skytterkrets. May Lise, Trude og Morten deltok på møte fra Bolkesjø Skytterlag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Møte ble innledet av ordstyrer og samlagsleder Hans Sundsvalen fra Sauherad. Før Dagsorden ble gjennomgått og godkjent ble det holdt 1.minutt stillhet for de som har gått bort i året vi legger bak oss. Fra Bolkesjø ble Torgrim Helleberg nevnt og minnet.

Så ble årsrapporten, inkludert alle undergruppene sine årsmeldinger godkjent side for side.

Det ble så tatt en matpause med servering av julemiddag i hotellets spisesal. Som dere ser av bilde under så storkoste representantene seg med god mat og prisvinnende eplesider fra Gvarv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter middagen var det igjen tid for møte og Bolkesjø-benken viste seg fra sin beste side. Når man tar i betraktning at salen var relativt mannsdominert så stilte Bolkesjø sterkt på kvinnesiden. Se bare disse blide jentene under her:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble meldt om veldig bra rekrutering med mange ferske skyttere i ASP klassen i samlaget, mens Rekrutt-klassen er heller slunken. Det ble derfor anmodet fra samlagsledelsen at skytterlagene motiverer sine ASP skyttere til å fordeles i sine respektive klasser så raskt de er klare for dette. Det understrekes at vi selvsagt har behov for både bredde og topp i skytterstallen vår, så dette er selvsagt noe vi skal legge til rette for. Skytterlagene får også ros for alt det arbeidet som nedlegges for skyttersaken lokalt.

Det ble videre orientert om at 350 klubben nå må registreres manuelt av lagene selv gjennom VK-Skytterlag på DFS-platformen. Det er også flott om lagene kan sjekke sine egne skyttere om de er registrert eller ikke slik at 350 klubbens medlemmer kan bli ajourført.

Det åpnes også for at lagene nå kan arrangere inntil 2 skytterskoler pr. år og få økonomisk støtte for begge.

Det ble valgt representanter til Skyttertinget. (Jens Sverre Knudsen og Keneth Stubstad).

Valget til styrer og verv på samlagsnivå foregikk denne gangen uten dramatikk og alle ble valgt ved aklamasjon. (Trampeklapp). Bolkesjø har to representanter med i ulike utvalg og det er May Lise som sitter i valgkomiteen for samlaget, og Hølje Kjell som sitter i Ungdomsutvalget. De fikk begge fornyet tillit.

Så var det utdeling av ulike dugleiksmerker og uavhentede premier og fat i ulike valører. Bolkesjø bli ikke tilgodesett med så mye som ei lita stjerne. Vi gratulerer selvsagt likevel alle vinnerne av priser og medaljer og spesielt får det bli en stor applaus for Harald Nisi fra Gransherad som fikk sitt beger fra LS-2013 utdelt på møte.

Dagens ombudsmøte-rebus:  (finn svaret nederst i bildet med liten skrift)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi takker samlaget for maten og et fint møte i Bø 🙂

 

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.