Resultater fra Åpningsstevne i Jondalen 15m 2012

Skytestevnene innendørs er i gang. Fredag 16.nov. var 10 skyttere påmeldt i Jondalen.


Erik og Vivian

Vegard Aas vant klasse 2 med kanonskyting og 247 poeng. May Lise hadde rotet litt i planleggingen så hun hadde bare 4 skudd i et av magasinene… slikt blir det bare tøys av selvfølgelig så det endte med en jumboplass i klasse 2 for Bolkesjø’s store talent på damesiden.

Glenn Tommy Stålen Berg skjøt 237 i klasse 1. Det holdt til en 6.plass, nå var det riktignok bare 6 med i denne klassen, men det var tett i mellom skytterne så det kunne fort ha sett mye bedre ut… ett par poeng til så ville han ha pustet 3 plassen i ryggen.

I klasse ER (Eldre Rekrutt) var det spennende mellom Erik og Vivian helt til 10 skudd serien. Erik slivet til med ett par 8’re mens Vivian viste flott skyting og 99 poeng på denne siste serien, så da endte Vivian på en 9.plass av 15 skyttere i klassa med 244 poeng. Erik raste ned til 13 plass med 238 poeng. Både Vivian og Erik lå på 145 poeng etter 3 serien…

I klasse Rekrutt skjøt både Jonas Jakobsen og Henriette Stålen Berg. Jonas endte på 230 poeng og en 12 plass, mens Henriette fikk 207 poeng og endte på 16 plass. Det var totalt 16 skyttere i klassa. Det skal sies her at Henriette skjøt meget fine samlinger, men at hun desverre ikke hadde lært å stille sikte underveis, og derfor lå hennes serier konstant nede til høyre i skiva.

I klassen for Aspiranter er det ingen plasseringer, men Birgitte Stålen Berg skjøt flotte 226 som var den beste poengsummen som ble opnådd i klassen for Aspiranter denne kvelden.

Så da trener vi videre og ser frem til nye stevner med nye muligheter.

Kanonbra at vi er så mange som stiller opp og representerer Bolkesjø Skytterlag.

Full resultatrapport fra stevnet finner du her

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Resultater. Bokmerk permalenken.