Åpent stevne på Fiskum 23.1

Onsdag 23.1 dro vi to biler fra Bolkesjø til Fiskum. Vi hadde totalt 4 skyttere med, -2 i klasse 3 og 2 ungdomsksyttere i klasse Junior.  May-Lise, Vegard, Vivian og Erik.

vivian

Vivian er i kanonform om dagen
Vivian har skutt veldig bra i det siste og kunne lese hele 246 poeng på siste trening i Jondalen. De siste 10 skuddene der viste 100 poeng – 50 på kne og 50 på liggende. Dette er rett og slett fantastisk skyting så kort tid etter at våre ungdomsskyttere har tatt steget opp i junior-klassen.
Under stevne på Fiskum kvitterte hun for solide 245 med 11 sentrumstiere. Noe som holdt til en 2 plass i junior-klassen. Veldig bra Vivian!!!

Erik skyter også bra om dagen og prikket inn 242 på treningen på tirsdag, men måtte desverre resignere litt skuffet på onsdagens stevne på Fiskum, da med 232 poeng som sluttresultat. Når det kommer til klasse 3 skytterne så ble det 2 og 3 plass på våre to senior skyttere. May-Lise prikket inn 233 og Vegard kom hakke bak med 229. Nå var det riktignok bare 4 skyttere totalt i denne klassen, men alle våre skyttere er nye i sin klasse, så stående skyting for seniorene og kneskyting for juniorene er selvsagt nye øvelser. Derfor skal vi være fornøyd med det som blir prestert. Sentrumstieren er 1 mm på 15m skyting og en ordinær tier er ytterligere 2 mm. Så marginene er små, -veldig små faktisk!

Morro var det også å se at de hadde hengt opp et bilde av elge-geviret som vi har hengende over scena på skytterhuset… det hadde de hengende i garderoben på banen hos Fiskum skytterlag.

Klasse Junior
fiskum_junior

 

Klasse 3
fiskum_klasse3

 

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Rapporter fra stevner. Bokmerk permalenken.